мой волшебный мир кулинарии и творчества (laura_mz) wrote,
мой волшебный мир кулинарии и творчества
laura_mz

Wonton cups with avocado and smoked salmon

Автор - Олька-Фасолька_К. Это цитата этого сообщения
Wonton cups with avocado and smoked salmon

Wonton-cups-with-avocado-and-smoked-salmon (340x367, 43Kb)
Wonton cups with avocado and smoked salmon would be a perfect appetizer during the party or holiday dinner. Bake this little wonton cups inside mini muffin trays. When won ton cups come out of the oven, they’ll have perfect little form to hold the ingredients of this delicious avocado recipe.

Ingredients:

24 square won ton or shumai (dumpling) wrappers
2 tablespoons unsalted butter, melted
2 teaspoons white sesame seeds
4 ounces hot-smoked salmon (see Notes), flaked into small pieces
1/2 cup finely sliced green onions, including tops
1/4 cup finely chopped fresh cilantro
1 tablespoon lime juice
2 teaspoons grated fresh ginger
1/2 teaspoon kosher salt
1 small avocado, finely diced
Directions:

Preheat oven to 350° F. Lay 12 won ton wrappers flat and, using about half the butter, brush both sides. Press into mini muffin cups (2 tbsp. size), pleating each to form a small cup. Sprinkle wrappers with half the sesame seeds. Bake until golden brown (watching carefully; they can burn easily), 7 to 9 minutes. Loosen from cups with a small spatula and put on a cooling rack. Repeat with remaining 12 won ton wrappers, butter, and sesame seeds.

In a small bowl, combine salmon, green onions, cilantro, lime juice, ginger, and salt; mix well. Add avocado and toss very gently until well combined. Put a generous spoonful in each won ton cup. Serve immediately.

Оригинал записи и комментарии на LiveInternet.ru

Subscribe

  • Я вернулась с моей новой бижутерией, ура!

    Я вернулась с моей новой бижутерией, ура! Случился у меня такой большой перерыв, не могла никак добраться до компьютера несколько месяцев... Но без…

  • Пельмени с фаршем из индейки

    Иногда балую себя любимую пельмешками. Обычно беру фарш индейки смеси тёмного и белого мяса, лук, зелень. Тесто из делаю из смеси 3х разновидностей…

  • Сироп из молодых побегов ели

    Нашла информацию о том, что можно использовать в пищу молодые побеги хвойных деревьев. Их добавляют в салаты, можно сделать прохладительный напиток…

  • Post a new comment

    Error

    default userpic

    Your IP address will be recorded 

    When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
    You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
  • 0 comments