мой волшебный мир кулинарии и творчества (laura_mz) wrote,
мой волшебный мир кулинарии и творчества
laura_mz

Тонюсенькие брауни с орешками и шоколадными каплями

Sheet-Pan Brownie Thins


Crispy-Brownie-Thins-03052017 (620x413, 253Kb)
Автор: Rhoda Boone


Ingredients



    • 1/2 cup (1 stick) unsalted butter, plus more for pan (115 g)

    • 1 1/4 cups sugar (250 g)

    • 3/4 cup unsweetened cocoa powder (90 g)

    • 3/4 teaspoon vanilla extract

    • 1/4 teaspoon kosher salt

    • 2 cold large eggs

    • 1/2 cup all-purpose flour (65 g)

    • 1 cup finely chopped walnuts, pecans, or mini chocolate chips


Preparation



    1. Position a rack in center of oven; preheat to 325°F (165°C). Very generously butter an 18x13" rimmed baking sheet (do not line with parchment).

    2. Melt remaining 1/2 cup butter in a small heatproof bowl in the microwave or set over a pot of barely simmering water. Mix sugar, cocoa powder, vanilla, and salt in a medium bowl. Pour butter over and stir until smooth. Add eggs one at a time, stirring vigorously with a wooden spoon or rubber spatula after each addition, until batter is thick, shiny, and smooth. Stir in flour until well incorporated, then beat vigorously for 30–40 strokes. Stir in nuts or chocolate chips.

    3. Using a spatula, spread batter into a thin, even layer to edges and into corners of prepared sheet (batter will seem scant but brownies will rise to about 1/4" thick).

    4. Bake brownies until firm to the touch and a tester inserted into the center comes out with moist crumbs (not runny batter) attached, 15–18 minutes.

    5. Transfer to a wire rack and let cool completely. Cut into 36 pieces and serve.


  1. Do Ahead

    1. Brownies can be made 5 days ahead. Store in an airtight container at room temperature, or freeze up to 6 months.


Серия сообщений "орехи":

Часть 1 - Батончики из сухофруктов
Часть 2 - Малиново-шоколадный блинный торт с кешью.
...
Часть 36 - Почему нужно замачивать орехи перед употреблением
Часть 37 - Кекс медовый с яблоками, орехами пекан и крамбл
Часть 38 - Тонюсенькие брауни с орешками и шоколадными каплями
Tags: brownies
Subscribe

  • Я вернулась с моей новой бижутерией, ура!

    Я вернулась с моей новой бижутерией, ура! Случился у меня такой большой перерыв, не могла никак добраться до компьютера несколько месяцев... Но без…

  • Пельмени с фаршем из индейки

    Иногда балую себя любимую пельмешками. Обычно беру фарш индейки смеси тёмного и белого мяса, лук, зелень. Тесто из делаю из смеси 3х разновидностей…

  • Сироп из молодых побегов ели

    Нашла информацию о том, что можно использовать в пищу молодые побеги хвойных деревьев. Их добавляют в салаты, можно сделать прохладительный напиток…

  • Сама садик я садила...

    В настоящее время так сложились обстоятельства - всем нам нелегко! Находиться дома в закрытом пространстве и не зная чем себя занять, трудно.…

  • Как самим сделать замечательную смесь специй Za'atar

    Ингредиенты 2 стол.л. кунжут (sesame seeds, toasted) 1 стол.л. сушёный тимьян (dried thyme) 1 стол.л. сушёный орегано (dried oregano)…

  • Разгрузочные соки вместо еды

    Для меня сейчас наступило хорошее время чтобы больше экспериментировать с едой. Хочется усилить здоровый образ жизни. Я решила заменять хотя бы…

  • Post a new comment

    Error

    default userpic

    Your IP address will be recorded 

    When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
    You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
  • 4 comments